HTML

My Life Without Me

"My life is a series of WTF's.?!"

Friss topikok

  • Cenó: Idővel elfelejtünk neveket, arcokat, telefonszámokat, de a legnagyobb baj az, hogy idővel elfelejt... (2010.11.07. 13:52) Meghozom a döntést...
  • Napos oldal: Klassz, hogy jól vagy! Azért Kolozsváron nagyon hiányzol! (2010.10.12. 18:15) Élet, az életem után...
  • Cenó: Magadra ismertél a sorokban és ezért bőszen védekezel(már megint). Félre is értetted (már megint). (2010.06.05. 23:48) S így...
  • Napos oldal: Akkor a legelviselhetetlenebb valaki hiánya, mikor melletted ül és tudod, hogy sosem lehet a tiéd.... (2010.06.05. 22:17)
  • GálfalviGéPontZsolt: Néha szükség van arra, hogy újrakezdjük.Rengeteg fázis van az életünkben, ami néha érezhetően vége... (2010.06.03. 21:13) Soulmate...

Linkblog

2010.11.04. 18:00 Cenó

Meghozom a döntést...

Időközben többször is meg lettem szólítva, hogy nem írok. Itt van valami, ami egy aprócska és rövid dologból született, ami már csak múlt időben szerepel az életemben, de kétség kívül szép és igaz volt. Íme a bizonyíték erre:

2010. október 6

Minden ott kezdődik el, hogy meghozom a döntést. A döntést, miszerint: szeretni akarlak és tartozni hozzád. Szeretlek Téged, a bentlakást ami megtanította értékelni az otthonom, szeretem az idegen várost ami megmutatja a különbséget a múltam és jelenem között, szeretem az embereket, az idegen arcokat amik láttán mindinkább fontosabbak lesznek a barátaim, szeretem a reggeli kávét aminek nincs illata, mert langyos vízzel készül, vagy épp' mert sietve kikapom a kávéautómatából és rohanok kurzusra.

Minden ott kezdődik tehát, hogy eldöntöm: szeretek itt élni. ÉLNI, a szó szoros értelmében, a szó minden aprócska, hangos vagy hangtalan részletében. Élni. Ébredni, mosolyogni, kapkodni, élvezni azt a különleges tehetségem aminek hála ha elindulok leverek dolgokat, lefejelem az előttem álló létrát, majd elnézést kérek tőle... Élni! Veled, vagy nélküled, mert ha Te úgy döntesz, hogy nélkülem folytatod- elengedlek. Nem tudom azt mondani, hogy : "Kérlek maradj, mert Nélküled nincs értelme az életemnek...", mert nem lenne igaz. Értelme, szépsége , célja- Nélküled is van. Csorbul ha elhagysz, de nem törik össze.

S ha maradsz, akkor hozzád bújok és Te hozzám bújsz, megcsókollak és elmondom, hogy jó Veled, hogy Veled teljes és egész az Élet...de már megtanultam egyedül élni, és megtanultam nem birtokolni, s lassan megtanulok a "Te nyelveden" beszélni. Érteni értek, de még nem megy a beszéd...

Ez is döntés kérdése. Eldöntöm, hogy beszélni akarok hozzád, és ettől kezdve figyelek minden egyes mozdulatodra. Hogyan fekszel le mellém, megfogod-e a kezem elalvás előtt, éjjel ha megébredsz átölelsz-e újból, vagy megnézed-e , hogy időközben lerúgtam-e a takarót magamról, és betakarsz-e újból? Reggel moslyogsz-e, s napközben ha felhívsz boldogan , vágyva, tisztelettel s szeretve beszélsz-e hozzám?

Mondhatnád s kérdezhetnéd, hogy ha a Te nyelvedet akarom megtanulni, miért arra figyelek, hogy hogyan bánsz velem?

A válasz... A Te nyelved még nem ismerem, de ahogy beszélsz hozzám úgy tanulom, s ha már eldöntöttük, hogy egymással egészülünk ki, a "nyelveink" is egyesülnek. Ha nem fogod meg a kezem elalvás előtt, majd megfogom én a Tiedet, s imádkozom közben, mert köszönettel tartozom az Úrnak Érted is. Éjjel ha megébredek, elmondom, hogy szeretlek, mert ki tudja reggel lesz-e alkalmam rá... Reggel rád mosolygok majd, és ha napközben szomorúan hívsz fel, de szeretve beszélsz , igyekszem majd újra elhitetni Veled, hogy nincs okunk a szomorúságra, mert annyi szép dolog történt már velünk, és olyan sok vár még ránk. 

 

 

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://mosolylepke.blog.hu/api/trackback/id/tr442423664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Napos oldal 2010.11.06. 12:43:59

Nagyon jó az írás!
Pontosan én is így gondolom, csak így lenne szabad kapcsolatban élni!
Sajnos, ahogy telik az idő általában az egyik fél, már nem akarja a Te nyelvedet megtanulni, beszélni, akármennyire is próbálsz neki az Ő nyelvén beszélni.

Cenó 2010.11.07. 13:52:20

Idővel elfelejtünk neveket, arcokat, telefonszámokat, de a legnagyobb baj az, hogy idővel elfelejtünk törődni egymással...
süti beállítások módosítása