HTML

My Life Without Me

"My life is a series of WTF's.?!"

Friss topikok

  • Cenó: Idővel elfelejtünk neveket, arcokat, telefonszámokat, de a legnagyobb baj az, hogy idővel elfelejt... (2010.11.07. 13:52) Meghozom a döntést...
  • Napos oldal: Klassz, hogy jól vagy! Azért Kolozsváron nagyon hiányzol! (2010.10.12. 18:15) Élet, az életem után...
  • Cenó: Magadra ismertél a sorokban és ezért bőszen védekezel(már megint). Félre is értetted (már megint). (2010.06.05. 23:48) S így...
  • Napos oldal: Akkor a legelviselhetetlenebb valaki hiánya, mikor melletted ül és tudod, hogy sosem lehet a tiéd.... (2010.06.05. 22:17)
  • GálfalviGéPontZsolt: Néha szükség van arra, hogy újrakezdjük.Rengeteg fázis van az életünkben, ami néha érezhetően vége... (2010.06.03. 21:13) Soulmate...

Linkblog

2010.06.03. 21:00 Cenó

Soulmate...

Fogd fel úgy, hogy nem kaphatunk meg mindent amit akarunk, sőt  van mikor, ha meg is kapunk valamit, nem úgy kapjuk meg ahogy szeretnénk.

Miért? Az meg milyen lenne, hogy az élet kívánságműsorként teljesítené minden óhajod?

Rossz érzés a félig tele pohár, de az a jó benne, hogy legalább félig tele van.(gondolatbevezetőközhely) Viszont senki sem kéri tőled, hogy fél emberként élj, és hidd el nem is lesz mindig így. Jusson eszedbe, hogy az élet játéka a bumerángok játéka. Gondolataink, tetteink és szavaink előbb -utóbb visszatérnek hozzánk, megdöbbentő pontossággal. Türelem. Érned és élned kell még. Az az ember akit szeretnél, és aki Téged szeretne, még nem jöhet. Egész egyszerűen még dolgotok van- külön. Még nem ismerheted meg, hiszen megváltoztatná az egész életed. Tudom most bőszen bólogatsz és azt mondod: "Hát erre lenne szükségem, ezt akarom! Változtassa meg már Valaki az életem!" 

Egy valamit figyelmen kívül hagytál. Neked kell ezzel boldogulni, mert a következményeket is Te fogod elviselni, és nem, NEM tmaszkodhatunk másra, mert az a másvalaki hamar eldőlhet és akkor menthetetlenül dől utána az életed is, de ha egymagadban megállod a helyed- még akár segíthetsz is neki felállni.

Ígérj meg nekem valamit! Soha, senkiért sem, és egyetlen percre sem felejted el, hogy értékes ember vagy. Értékes és szerethető, és ember. Apád vlamikor az élet szeretetére tanított azzal, hogy ő szerette az életet, és ne hidd, hogy nem voltak mélységei. Voltak, de lefogadom , hogy minden áldott reggel tükörbe nézett és azt mondta :"VÉGIGCSINÁLOM!" vagy ha teljesen reménytelen volt  helyzet, azt mondta: "ÚJRAKEZDEM!".

Az én Apám egyszer azt mondta : "Minden napfelkeltével lépj elébb!" Egyszerű ember volt, mégis felbecsülhetetlen értéket hagyott maga után : a tanítást , hogy ember legyek, méghozzá nem is akármilyen.

Apád bízott benned, nem teheted meg, hogy Te most nem bízol magadban.

Pihenj le. Elfáradtál.

Holnap pedig, újra felkel a nap... Lépj tovább!

 

U.I.: És ha holnap mégsem kelne fel a nap-mert bármennyire is szeretlek, ezt nem tudom garantáni-örülj, mert az lesz életed legszebb napja- találkozol majd Vele.

1 komment

Címkék: élet apa lélek me lepke dont you hard please thank leave


A bejegyzés trackback címe:

https://mosolylepke.blog.hu/api/trackback/id/tr712054562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GálfalviGéPontZsolt 2010.06.03. 21:13:29

Néha szükség van arra, hogy újrakezdjük.Rengeteg fázis van az életünkben, ami néha érezhetően végetér, ilyenkor szinte már kötelező az újrakezdés. Sajnos és szerencsére (furcsa,mi?) de ilyenkor csak magadra számíthatsz. Sajnos azért, mert társsal sokkal könnyebb lenne, szerencsére pedig azért, mert így megismered saját határaidat, picit ki is tolod őket, rájössz, hogy mire vagy képes és mindig erősebb leszel. A társról pedig annyit, hogy te fogalmaztad meg ezt a legjobban, amikor kétségbeesésemben azt találtam mondani, hogy nem jön az igazi, ugyanis azt mondtad : ha görcsösen kapaszkodsz és várod, hogy jöjjön, akkor nem jön. Hadd sétáljon be az életedbe. Én tudom, hogy Neked sikerülni fog minden ilyen újrakezdés, erős vagy, talán az egyik legerősebb nő akit ismerek. A mosolyoddal és azzal a nagy adag pozitív kisugárzásoddal, amit Csernobil is megirigyelhetne, mindig valami újat és szépet tudsz varázsolni magad körül. Mégha nem is mersz másra támaszkodni, én elég stabil lábakon állok (fizikailag), rám mindig számíthatsz, de ezt fölösleges is volt leírnom, csupán gondoltam hogy verba volant,, scripta manent :D
Nó, ennyi az okoskodásomból, szeretlek és kitartás. Szeresd magad és egyéb nem számít!

Töttöröööttöööööö!

Pusszantás a messzi távolból!
süti beállítások módosítása